Tunesië vliegvakantie

Tunesië

markplein
All inclusive

All in vakantie in Hammamet, Monastir of Djerba.

monument
Last Minute

De beste aanbiedingen voor een welverdiende zonvakantie.

resort
Alle vakanties

waar u ook maar naar toe wilt in Tunesië, vindt het hier.

Djerba
Vliegtickts

Vliegtickets voor Djerba of Enfidha voor de scherpste prijs.

Tunesië vliegreizen

Vakantiebestemming Tunesië

Tunesië ligt in het noorden van Afrika. Net als landen als Egypte en Marokko. De flora en fauna is dientengevolge over het algemeen vergelijkbaar te noemen. Uitgestrekte woestijnen afgewisseld met de groenste oases beleeft u het echte Afrika gevoel. Ook heeft het noordelijk gelegen Tunesië beschikking over een horizonbreed strand. Zo wat de helft van het land ligt aan de kust (!). Ook erg mooi is de afwisseling tussen het moderne centrum van Tunis en de omliggende zandlandschappen.

Tunesië is overwegend islamitisch, zeker na de Arabische Lente hebben strengere groeperingen meer macht gehad. Maar hier zul je als toerist niet of nauwelijks last van ondervinden. Zeker wanneer u de overwegend toeristische kustgebieden aan doet hoeft u zich ook als vrouw geen zorgen te maken. De binnenstad van Tunis alsmede de havenstad Sfax combineren moderne stedenbouw met de prachtigste moskeeën en paleizen. Waar Afrikaans, Arabisch en mediterraans samen komen.

Toeristisch Tunesië

Tunesië heeft een lange geschiedenis van toerisme. Het is dus niet helemaal zo dat het land herontdekt moet worden. Veel hotels en luxe accommodaties staan al sinds lange tijd aan de kust te pronken, vooral in de moderne badplaats Hammamet. De laatste tijd zijn er actieve ondernemers die nieuwe toeristenverblijven uit de grond stampen. Dat is vaak een teken dat er weer leven in de brouwerij is. U kunt uw vliegreis vrij goedkoop boeken in het hoogseizoen, het spaart u een hoop geld uit.