Vliegvakantie Portugal

Portugal

stad
All inclusive

Veelzijdige natuur , prachtige stranden en overnachten aan zee.

baai
Vakantie Portugal

Een rijke cultuur afgewisseld met een ruim aanbod activiteiten.

huis
Madeira

Genieten van de sfeer in de restaurants en op de terrassen.

boten
Algarve

De Algarve heeft diverse highlights die u zeker gezien moet hebben.

Vliegreis naar Portugal

Portugal, waar u mooie havens kunt bewonderen, waar u kennis kunt maken met het indrukwekkende eilandje Madeira en kunt genieten van de veelzijdigheid van het vasteland. Dit land is een uitstekende bestemming voor iedereen die tijdens de vakantie wil genieten van een mix van kunst en cultuur, natuur en uitgaansgelegenheden, bijzondere architectuur, monumenten en musea. Dit is nog slechts een greep uit de vele mogelijkheden in Portugal. Ontdek de Algarve, geniet van de Azoren of bewandel het eiland Madeira. Portugal heeft het allemaal.

Madeira

Madeira is een eiland dat bij Portugal hoort. Het heeft ongeveer de grootte van de provincie Utrecht en is de perfecte bestemming voor een rustige en toch enerverende vakantie. De kust is veelal rotsachtig, maar er zijn ook zeker mooie stranden te vinden op het eiland. U kunt lekker gaan winkelen in de grote winkelcentra die u bijvoorbeeld in de hoofdstad Funchal vindt. Hier zijn winkelwarenhuizen van meerdere verdiepingen te vinden en het ‘shop ‘till you drop’-principe is hier zeker van toepassing. In deze stad kunt u ook de haven bezoeken, genieten van de sfeer in de restaurants en op de terrassen en een tocht maken in de grote kabelbaan. Madeira heeft ook mooie groene gebieden, wilde kaktussen, een helderblauwe zee, zanderige gebieden en een zwembad in zee.

Algarve

De Algarve heeft diverse highlights die u zeker gezien moet hebben. In Sagres kunt u de unieke vuurtoren bezoeken en in Lagos kunt u een bezoek brengen aan de Ponta da Piedade, een hoge landtong. In het kleinschalige plaatsje Alvor kunt u een indrukwekkende haven vinden. Een bezoek aan deze haven is goed te combineren met een mooie wandeling door het duingebied of langs het prachtige strand. Bij Portimao kunt u de overhangende kliffen van de Praia da Rocha bewonderen en een bezoek aan de top van de Pico da Foia is ook zeker aan te raden. De top bevindt zich op 902 meter hoogte. Onderweg naar de top heeft u overigens ook een mooi uitzicht en u kunt onder meer het nieuwe Formule 1 circuit bekijken.

Lissabon

Lissabon is de prachtige hoofdstad van Portugal en is de ideale plaats om heerlijk te gaan winkelen. U vindt er de meest uiteenlopende fashion- en souvenirshops, grote winkelketens en sfeervolle eenmanszaakjes. Natuurlijk is er nog veel meer te doen en te zien in de hoofdstad. U kunt er talloze uitgaansgelegenheden, bars, terrasjes en restaurants bezoeken. U vindt er prachtige pleinen, het welbekende bronzen beeld van Don Jose, imposante regeringsgebouwen, historische panden, moderne architectuur, het populaire Alfama en het Castelo de Sao Jorge. Ook een bezoek aan het kerkje uit de dertiende eeuw, de Igreja Sao Estevao, mag natuurlijk niet ontbreken. Wat u ook zoekt in een vakantie, u vindt het in Portugal. Van oude kerkjes en kastelen tot musea en grote pleinen, van prachtige stranden en havens tot sfeervoller terrassen en leuke winkels.