Vliegvakantie Mallorca

Mallorca

stad
All inclusive

Verblijf in een van de luxe hotels of appartementen.

strand
Last Minute

Goedkoop op vakantie naar Mallorca met een last minute.

baai
Alle vakanties

Geniet van het subtropische klimaat op parelwitte stranden.

tram
Vliegtickts

Vliegticket nodig? Die vindt u hier voor de laagste prijs.

Vliegvakantie Mallorca

Vliegreizen naar Mallorca het zonnigste en grootste eiland van de Balearen zijn erg populair. Het combineert op een ideale manier de toeristisch ontwikkelde kustgebieden met het platteland met zijn ongerepte charme van het binnenland. Naast de vele zonuren en het geweldige uitgaansleven mag ook het culturele en artistieke erfgoed niet worden vergeten.

Het landschap van het eiland is gemarkeerd op de kust van de kleine baaien, stranden en kliffen, waartegen voor de bezoeker in het binnenland pittoreske steden en onbegaanbare bergketens met hoogtes tot 1.500 meter wachten. De hoofdstad van Palma heeft een mooie, en historische binnenstad. De kathedraal, de Almudaina Paleis, de Lonja en de Plaza Mayor zijn enkele van de gebouwen en hoeken, die het waard zijn om bezichtigt te worden. Daarnaast biedt Palma een uitgebreid winkelaanbod.

Palma de Mallorca

Palma de Mallorca is de hoofdstad met bijna 400.000 inwoners, waarmee het de meest bevolkte stad van de Balearen is. Palma de Mallorca is zeer goed met alle grote steden van Europa verbonden. De luchthaven van Palma, is een van de belangrijkste luchthavens in Spanje tijdens de zomer.

Palma biedt een breed scala van nachtelijke activiteiten, groot is het aantal internationaal gerenommeerde kunstenaars, die in Palma optreden. Ze bezwijken voor de charme van deze stad met haar rijke en gevarieerde culturele leven en het weer, hetwelk is het hele jaar door mooi, alsook de mooie stranden met de lichtblauwe oceaan.

Alcudia

Alcudia is gelegen nabij de kust in het noordoosten van Mallorca. Het is een van de meest populaire vakantiebestemmingen op de Balearen eiland, vooral met de Britse bezoekers. De stranden van Alcudia zijn gouden en fijn zandig en streken zich uit van Puerto de Alcudia naar Playa de Muro langs een grote natuurlijke baai. Alcudia is omgeven van 7 km baaien, de mooiste stranden van de Middellandse Zee met palmbomen en heeft vele cafés en restaurants. Hier kunt u alle soorten van watersport doen. De zee in de baai van Alcudia is zeer rustig met een lage deining, zodat de stranden voor gezinnen met jonge kinderen perfect zijn. Het nachtleven in Alcudia is meer gericht op gezinnen dan in andere plaatsen van de Balearen eiland.