Vliegvakantie Gran Canaria

Gran Canaria

kerk
All inclusive

Verblijf in een van de luxe hotels of appartementen.

huis
Last Minute

Goedkoop op vakantie naar Gran Canaria met een last minute.

auto
Alle vakanties

Een natuurrijk eiland met vele mogelijkheden voor iedereen.

strand
Playa del Inglés

Kilometer lange zandstranden en een levendige boulevard.

Vliegvakantie Gran Canaria

Gran Canaria, waar ruige berglandschappen te vinden zijn, waar u kunt genieten op de mooiste stranden en waar de zon altijd schijnt. Dit eiland behoort tot de Canarische Eilanden en ligt op een ruime vier uur vliegen vanaf Nederland. Het is een natuurrijk eiland met vele mogelijkheden voor elke vakantieganger. Uiteraard kunt u tijdens uw verblijf op Gran Canaria ook een leuke bootexcursie maken naar een ander Canarisch Eiland, zoals bijvoorbeeld naar La Gomera, Tenerife of Lanzarote.

Gran Canaria is een ideale bestemming voor iedereen die wil genieten van een mooie natuur, van prachtige dieren en bijzondere tuinen. U hoeft eigenlijk niet eens naar een speciaal park te reizen om van natuur te genieten. Het hele eiland heeft mooie natuurgebieden om te gaan verkennen. Er zijn overal wandelpaden aangelegd op het eiland. Wanneer u deze wandelpaden volgt, dan komt u langs de meest bijzondere plaatsen die u, zonder de hulp van de paden, waarschijnlijk niet zou vinden. Geniet van prachtige uitzichten onderweg en kom helemaal tot rust.

De mooiste badplaatsen

Gran Canaria laat u kennis maken met de meest sfeervolle, mooie en levendige badplaatsen. In het zuiden van het eiland is Playa del Inglés te vinden, waar u prachtige zandstranden vindt en een veelzijdigheid aan uitgaansgelegenheden kunt bezoeken. Dan zijn er ook nog de badplaatsen Campo Internacional, San Agustín, Puerto Rico, Maspalomas en Sonnenland. Ook deze badplaatsen zijn zeer de moeite waard. Iedere badplaats heeft een eigen charme. Het noorden van het eiland is een natuurrijker deel van het eiland, met veel groen en pittoreske dorpjes die u zeker niet wilt missen. Wanneer u zoekt naar een bestemming waar u zowel in de zomer als in de winter kunt genieten van de warmte van de zon, dan is dit eiland zeker een goede keuze.

Voor kinderen is Gran Canaria ook een uitstekende bestemming. Er zijn meerdere activiteiten te ondernemen met het hele gezin. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Palmitos Park. Dit is de grootste dierentuin die te vinden is op de Canarische Eilanden en ligt op ongeveer tien kilometer van de plaats Playa del Inglés. Hier kunt u de meest uiteenlopende dieren bewonderen. Er is een prachtige vlindertuin, een echt pelikanenmeer, een adembenemende botanische tuin en een geweldige papegaaienshow voor de kinderen.

Bezienswaardigheden

Aan cultuur is ook zeker geen gebrek op dit boeiende eiland. Wanneer u echt optimaal kennis wilt maken met de mooie cultuur, dan is Las Palmas een uitstekend begin. Las Palmas is de hoofdstad van Gran Canaria. Hier krijgt cultuur een geheel nieuwe betekenis. De stad is eigenlijk een bezienswaardigheid op zich, met indrukwekkende historische gebouwen, welke allemaal opgebouwd zijn in de koloniale stijl. Uiteraard kunt u er een geweldige dag uit van maken, want er is meer dan genoeg te zien en te doen in de hoofdstad. U kunt urenlang winkelen en struinen langs de vele etalages in de winkelstraten. Daarnaast is een bezoek aan de internationale haven in de stad ook een hele beleving.