City

Citytrips

Dubai
Dubai

Het overweldigende Dubai is de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten.

Barcelona
Barcelona

De stad van Gaudi, Ramblas, Camp Nou en de schitterende Sagrada Familia.

Istanbul
Istanbul

Bezienswaardigheden als de Blauwe Moskee en Aya Sophia mag u niet missen.

New york
New York

Bezoek binnenkort de drukste en meebezochte stad ter wereld en laat u verrassen.

Bezoek wereldberoemde steden

Citytrips brengen u naar een stad om daar de sfeer en cultuur te proeven, er te winkelen of toeristische trekpleisters te gaan bezoeken. Er zijn tal van prachtige steden te bezoeken en ingewikkeld hoeft dat niet te zijn, er zijn op maat gesneden citytrips te boeken waarbij de vlucht en een goed hotel zijn inbegrepen, het enige wat u nog hoeft te doen is u een beetje verdiepen in wat er allemaal te beleven is.

Er even tussenuit

De historierijke stad Rome is tot op de dag van vandaag een toeristische trekpleister van jewelste. Het oude gezegde ‘alle wegen leiden naar Rome’ lijkt voor de toeristen over de wereld inderdaad zo waar als een koe. De stad huisvest werelderfgoed van de grote Romeinse beschaving zoals het Colosseum, Roman Forum, Pantheon en ga zo maar door. Alleen al de overblijfselen van deze oude beschaving maakt Rome de moeite van het bezoeken meer dan waard.

Gelegen aan de Perzische Golf, midden in de woestijn, ligt de stad der rijken; Dubai. Het gelijknamige land heeft een oppervlakte van 4.114 kilometer en blijft met de jaren groeien. Deze groei heeft sterk te maken met de welvarendheid van het land. Dankzij de stabiele economie, de ligging en het belastingklimaat kiezen veel westerse multinationals ervoor om naar Dubai te komen. Niet voor niets wordt Dubai dan ook het shopwalhalla van de Verenigde Arabische Emiraten genoemd.

Istanbul is een dichtbevolkte stad in Turkije, en het culturele en financiële centrum. Het ligt aan beide zijden van de Bosporus, de smalle zeestraat tussen de Zwarte Zee en de Zee van Marmara. Istanbul mengt de invloeden van Azië en Europa en heeft de uitstraling van een mystiek stad. zowel fysiek als cultureel. Er wonen tussen de 12 en 19 miljoen mensen, waardoor het één van de grootste steden in Europa is. Istanbul was nog niet zo lang geleden Culturele Hoofdstad van Europa. De meeste bezienswaardigheden zijn geconcentreerd in de oude stad op het schiereiland Sultanahmet, ten westen van de Bosporus.