Vliegvakantie Bonaire

Bonaire

resort
All inclusive

Indrukwekkend natuurschoon, helderblauwe zee, ideaal om te duiken.

duiken
Last minute

Rust en luxe met een ruim aanbod activiteiten.

kralendijk
Kralendijk

Duiken in de oceaan, prachtig koraal en kleurrijke vissen.

strand
Huwelijksreis

Een romantische huwelijksreis naar zonnig Bonaire.

Vliegreis naar Bonaire

Bonaire, waar een heerlijke Caribische rust heerst, waar zoveel te zien is dat u bijna tijd tekort komt en waar u een veelzijdigheid aan natuurschoon kunt bewonderen. Bonaire is de B van de ABC eilanden en is een Caribisch eiland dat zeker niet over het hoofd gezien mag worden als vakantiebestemming. Het eiland is zeer veelzijdig en heeft iedereen, jong en oud, veel moois te bieden. Bonaire is niet erg groot. Het eiland zit qua grootte precies tussen de Nederlandse eilanden Vlieland en Ameland in. Het is een rustige, sfeervolle en vriendelijke omgeving voor iedereen die echt volop wil genieten van de vakantie. Het eiland ligt op elf tot twaalf uur vliegen van Nederland.

Duiken

Het mooie van Bonaire is wel dat u geen uren hoeft te reizen om de mooiste bezienswaardigheden te zien. Door het relatief kleine formaat van het eiland zijn alle highlights van het eiland binnen korte tijd te bereiken. Er zijn veel leuke activiteiten en bezienswaardigheden te vinden op het eiland. Zo kunt u een bezoek brengen aan het oudste marine reservaat ter wereld, Bonaire Marine Park, waar meer dan 85 duikplaatsen te vinden zijn. Het is hier heerlijk voor de echte liefhebber van de onderwaterwereld. Er kan gedoken worden tot een diepte van zestig meter. Geniet u liever van een mooie natuur boven water? Dan is het Washington Slagbaai National Park een uitstekende optie. Het park bestaat al meer dan 45 jaar en is het oudste natuurpark van de Nederlandse Antillen. U kunt hier niet alleen de mooiste landschappen bewonderen, maar u kunt er ook kennis maken met prachtige dieren.

Tropisch paradijs

Bonaire is echt het perfecte eiland voor de natuurliefhebber. Er is zoveel natuur dat het eigenlijk niet eens allemaal in één vakantie bewonderd kan worden. Naast het Washington Slagbaai National Park is er ook het Klein Bonaire. Dit is een beschermd natuurgebied dat volledig onbewoond is. Er zijn vaak zeeschildpadden te spotten en u kunt er op meerdere plaatsen duiken. Het Goto Meer is ook een hele beleving. Hier wonen duizenden flamingo’s en het is een spektakel om er alleen maar naar te kijken. Het meer zelf is ook zeer bijzonder. U kunt het bewonderen vanaf de uitkijkplaats. De zoutpannen zijn een absolute aanrader als u van indrukwekkende natuurverschijnselen houdt. De enorme zoutbergen zijn prachtig om te zien, alsof het ineens heel hard gesneeuwd heeft. Een zeer indrukwekkende ervaring.

Dit eiland is een paradijsje op zich. Bezoek de slavenhutjes, welke uit de zeventiende en achttiende eeuw stammen. De slaven werkten op het eiland in de zoutindustrie en woonden doordeweeks in deze huisjes. Ga lekker een middagje winkelen en geniet van de meest heerlijke gerechten in de restaurants. U kunt natuurlijk ook gewoon plaatsnemen in een luie stoel op het strand om te genieten van een frozen cocktail. Bonaire is het eiland van mogelijkheden voor de echte rustzoeker. Als u een bestemming zoekt waar u echt helemaal bijkomt van het drukke leven thuis, dan is Bonaire de uitstekende optie voor u.